Nega lepote


Budite lepi...
Budite negovani...
Budite zadovoljni sobom...

Japansko iscrtavanje obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva je metoda korekcije obrva gde se putem trajne šminke rešavaju nedostaci Vaših obrva i postiže željeni izgled. Trajna šminka obrva japanskom metodom ima mnoge prednosti u odnosu na standardne metode. Kod ove metode prioritet je prirodan i definisan izgled obrve bez efekta večernje šminke.


Opširnije...

Bojenje kose | Kolorizacija

Frizeri imaju širok spektar formula za promenu kolora. Boje se mogu koristiti da se postignu izražene kolor promene. Optimalni kolor rezulatati se mogu postići na sedoj, prirodnoj kosi, kao i na osetljivoj kosi zahvaljujući novoj mešavini efikasnih boja. Potrebno je s vremena na vreme promeniti imidž, i u tome bojenje kose zauzima prvo mesto.


Opširnije...

Saveti za šminkanje

Za žene je korišćenje šminke postala svakodnevica. Bez pudera i maskare ni jedna ne može da zamisli svoj dan. Saznajte one bitne male tajne šminkanja. Pročitajte male tajne šminkanja za glamurozni izgled, kako zvezde pokrivaju nedostatke, tajne šminkanja za dame u zrelim godinama i još mnogo toga.


Opširnije...

Nega tela | Masaže

Masaža je verovatno najstariji, najjednostavniji i najpristupačniji način lečenja. Istraživanja u svetu govore o izuzetnim učincima dodira na čovekovo raspoloženje i zdravlje a dodir koji nam je svima dostupan – čini suštinu masaže.


Opširnije...